Időpont Foglalás

A szimulációs programon való részvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy e-mail-en keresztül!

A foglalás elküldése nem jár semmiféle kötelezettséggel, jelentkezés esetén mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérjük hogy a csillaggal jelölt mezőket minden esetben töltse ki.

Az időpont lemondása, amennyiben az az előző napon történik meg díjmentes. A repülés napján reggel 9:00 óra után történő időpont módosítás/lemondás, és új időpont kérése 2.000,-Ft díj ellenében lehetséges. Ha ügyfelünk nem jelenik meg a repülés időpontjában 5.000,-Ft díj („meg nem jelenési" díj) ellenében adhatunk ki új időpontot.

Vasárnapi napokon a szimulátor bérleti díján felül +2.000,-Ft felár ellenében lehet időpontot kérni. Vasárnapi napokon nem áll módunkban kupont beváltani. Megértésüket köszönjük.

Ha rendelkezik előre megvásárolt kuponnal/jeggyel, úgy annak sorszámát, időtartamát, és lejárati dátumát a 'Megjegyzés' rovatba tüntesse fel!

Az időpont változtatás jogát a Szolgáltató Partner is fenntartja.

Fontos információk:

- a fülkében az oktatónk mellett 1 fő 'pilótajelölt', utasként

további 2 fő tartózkodhat

- kötelező a szájmaszk, a száj elé kötött kendő 

vagy sál használata

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

A programok 8-10 éves kortól ajánlottak. A szimulátor programon mindenki saját felelősségére vesz részt! A gépek rendeltetésszerűen, csak oktató jelenlétében használhatóak.

Amennyiben több alkalmat szeretne előre lefoglalni (például oktatás céljából), telefonon is felveheti velünk a kapcsolatot a +36 1 886-4170-es számon.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Keressen meg minket

**

Születési dátum

*

Szimulátor típusa

Bérlet hossza

Szolgáltatásaink

Foglalás default_image.jpg foglalas {"form":{"status":"active"}} 32