Uniós támogatásból repülőgép szimulátor fejlesztés a HighFly Aviation Kft.-nél

A HighFly Aviation Kft. 8 millió forint uniós támogatást nyert "Repülőgép szimulátor pilótaképzésre való felkészítése a szükséges fejlesztések végrehajtása" címen az Új Széchenyi Terv keretében.

Cégünk jelenleg a két legnagyobb darabszámban értékesített repülőgépek szimulátorait építette és üzemelteti. A szimulátorok alkalmasak a valódi repülőgépek pilótafülkéjének megismerésére és a repülőgépek élethű vezetésének szimulálására. Jelen fejlesztésekkel már nem csak lelkes amatőröknek tudjuk a repülés élményét nyújtani, hanem profi pilóták felkészítésében is részt tudunk venni.

Szimulátorunk alkalmassá vált IFR és MCC felkészítésre, a Cockpit megismerésére, és a műszerek használatának gyakorlására. A jelenlegi fejlesztések befejezésével, szimulátorunk alkalmas vészhelyzeti eljárások szimulálására és ezeknek a procedúráknak a gyakorlására. Továbbá az új fejlesztések végett, a rádióforgalmazás is megoldódott, így a vendégeink teljesen élethű légiforgalmi irányítás szimulációt is kaphatnak.

Uniós pályázat segítségével, profi pilóták gyakorlására is alkalmassá vált Boeing szimulátorunk. boeing, eu, pályázat, pilótaképzés Uniós pályázattal a magyar pilótákért boeing_cockpit_3.jpg unios-palyazattal-a-magyar-pilotakert none 40