Ajándékozz repülést barátaidnak, családtagjaidnak!

Ajándékjegyeink a vásárlástól számítva 1 évig felhasználhatóak, hosszabbításra nincs lehetőség. Rendelés esetén, vagy ha bármi kérdésed lenne keress minket telefonon, vagy e-mailben.

Megvásárlása két módon lehetséges:

- Személyesen Központunkban: 1116 Budapest, Hunyadi János út 162. (előzetes telefonon történő egyeztetés után)

- Átutalással: A "Lepjen meg valakit" mezők kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és megküldi az utaláshoz szükséges adatokat.

Utalás esetén vagy e-mailben küldünk egy névre szóló otthon kinyomtatható kupont (mellékelt minta), amivel tudja igazolni a repülést, vagy ajánlva, elsőbbségivel postázzuk az ön által megadott címre a jegyet

Utóbbi eltérő kivitelezésű, beszállókártya méretű jegy. Ebben az esetben a postaköltséggel (725,-Ft) növelt árat szükséges átutalni (pl. 10.725,-Ft/30 perc; v. 18.725,-Ft/60 perc). (Kérjük jelezzék ha az utalás megtörtént illetve egy postacímet is kérünk feltüntetni a számlázás szempontjából).

A rendelés leadásakor a mezőket a Megrendelő adataival töltse ki. A 'Megjegyzés' fülbe pedig a megajándékozni kívánt személy nevét írja be.

A számlázás végett kérjük minden esetben adjon meg egy pontos címet.

A bejelentkezés a kupon/jegy lejárata előtt minimum 1 hónappal korábban kell, hogy megtörténjen! A szimulátor használatához repülős tapasztalat nem szükséges, segítséget biztosítunk. A pilótajelöltet 2 fő elkísérheti a programra.

Központunkban lehetőség van kedvezményesen 3-5-és 10 alkalmas szimulátor bérlet kiváltására is, ami számos előnnyel jár. Ha érdekelne Téged ez a lehetőség jelezd felénk, és megírjuk a részleteit.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Lepjen meg valakit

****

Szimulátor típusa

Bérlet hossza

Jegyrendelés default_image.jpg jegyrendeles {"form":{"status":"active"},"files":{"status":"active"}} 46