Ajándékozz repülést barátaidnak, családtagjaidnak!

Ajándékjegyeink a vásárlástól számítva 1 évig felhasználhatóak, indokolt esetben meghosszabbíthatóak. Rendelés esetén, vagy ha bármi kérdésed lenne keress minket telefonon, vagy e-mailben.

Megvásárlása két módon lehetséges:

- Személyesen Központunkban: 1116 Budapest Hunyadi János út 162. (előzetes telefonon történő egyeztetés után!)

- Átutalással: Név: Tatár Péter E.V. (HighFly Aviation Szimulátor Központ) Számlaszám: 64800011-11027267 Közlemény: ajándékjegy

Utalás esetén vagy e-mailben küldünk egy névre szóló otthon kinyomtatható kupont (mellékelt minta), amivel tudja igazolni a repülést, vagy elsőbbségivel postázzuk az ön által megadott címre a jegyet

Utóbbi eltérő kivitelezésű, beszállókártya méretű jegy. Ebben az esetben a postaköltséggel (500,-Ft) növelt árat kell átutalni (8.000,-Ft v. 15.500,-Ft). (Kérem jelezze ha az utalás megtörtént illetve egy postacímet is kérnék feltüntetni a számlázás szempontjából is)

Időpontot, és típust az ajándékozott bármikor tud egyeztetni az 1 éven belüli érvényesség során. A szimulátor használatához repülős tapasztalat nem szükséges, segítséget biztosítunk. A pilótajelöltet 2 fő elkísérheti a programra.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Lepjen meg valakit

***

Szimulátor típusa

Bérlet hossza

Jegyrendelés default_image.jpg jegyrendeles {"form":{"status":"active"},"files":{"status":"active"}} 46