Programok

Programjaink célja, hogy a repülés iránt érdeklődő vendégeink különböző helyzetekben, szórakozva ismerhessék meg a járművek személyzetének munkáját, olyan tapasztalatokat szerezve, melyekre másutt nem nyílna lehetőségük.

Szimulátoros repülési programok

Repülési programjaink célja, hogy a kezdő repülés iránt érdeklődő vendégeink különböző helyzetekben „szórakozva” ismerhessék meg a fedélzeten dolgozó személyzet munkáját, a repülőgép műszereinek használatát, működését. Profi pilótáink élethű helyzeteket teremtve segítenek a különböző feladatok megoldásában.

Élményrepülés

Élményrepülési programunkon asszisztáló pilóta segítségével élvezhetik Budapest gyönyörű látványosságait, a montenegrói hegyek és tengerpart varázslatos összképét, a svájci sziklákat, a Holland Antillák szigetvilágát, New York és a világ számos nagyvárosának éjszakai látképét.

A repülés folyamán az asszisztáló pilóta megismerteti az érdeklődőt a repülőgép sajátosságaival, de a repülés végrehajtását, a le- és felszállás elvégzését minden esetben érdeklődőink hajtják végre.

 

Érdeklődés esetén oktatóink és pilótáink minden szükséges képzést megadnak a megkívánt szint eléréséhez, de lehetőség van szabadon választott útvonal lerepülésére pilóta kíséretével, melynek segítségével megismerhetik a nagygépes repülés sajátosságait és kipróbálhatják a le- és felszállást egy 75 tonna súlyú repülőgéppel.

Útvonalrepülés

Az előre kidolgozott csodálatos útvonalakon lehetőség van érdeklődőink számára megismerkedni a pilóták mindennapi izgalmas életével és egy járat lebonyolításának összes feladatával, a személyzet egy aktív tagjaként.

A járat előkészítésén, a dokumentációk kitöltésén, a felszállás végrehajtásán keresztül az útvonal pontos lerepülésén, az utasok tájékoztatásán át egészen a megközelítés, leszállás és begurulás, valamint a kirakodás menedzseléséig minden feladatot végrehajtunk érdeklődőinkkel. A repülés során megismerkedhetnek a légiforgalom sajátosságaival, a tényleges időjárás változásaival.

Szimulátoros csapatépítés

Boeing 737 új generációs és Airbus 320-as típusú szimulátoraink és az üzemeltetésükhöz kiépített infrastruktúra lehetővé teszi, hogy speciális tréningeink résztvevői valósághű körülmények között, felkészült szimulátor oktatóink segítségével, olyan képességeiket ismerjék meg, ami kifejezetten ilyen élethű, szimulációs környezetben lehetséges.

Tréningeink összeállításánál az a szempont vezérlet bennünket, hogy azok mind csapatépítő, mind speciális kurzusaink tematikájában is kapcsolódjanak a polgári légiközlekedéshez.

A tematika figyelembe veszi, hogy ügyfeleink túlnyomó része nem jártas a légiközlekedésben. A tréningeken való részvételhez semmilyen szakirányú ismeretre nincs szükség.

A szimulátoros gyakorlat után repülésben jártas trénereink – igény szerint a gyakorlati oktatók részvételével - összegzik és rendszerezik a szerzett tapasztalatokat, illetve a repülési feladat végrehajtása előtt felkészítik a résztvevőket.

Betekintést adunk a repülés kulisszatitkaiba.

A szimulátor gyakorlattal összefüggő tréningünk elsősorban nem a technikai tudásról szól, hanem a technika működtetéséhez szükséges emberi tényezőkről. Természetesen egy szimulátor gyakorlatnál a technika nem szorulhat teljesen háttérbe. Az itt szerzett élmény egy életre szól. Ugyanakkor mind a szimulátor oktatók, mind a tréningek vezetői elsősorban a technikát működtető emberrel, emberek csoportjával foglalkoznak.

További érdekes tréning feladatok és prezentációk alkalmazásával a résztvevők megbizonyosodhatnak döntéshozatali, helyzetfelismerő és speciális körülmények közötti kommunikációs képességükről.

Tesszük mindezt olyan környezetben, helyszínen és módszerekkel, mely mindenki érdeklődését felkelti.

A repülés csapatmunka. A csapatépítés ilyen gyakorlati és elméleti háttérrel minden részvevő számára érdekfeszítő és természetesen szórakoztató is.

A tréningek lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy már jól működő csapat estén, megbizonyosodjanak a résztvevők, valóban tudnak-e csapatként együttműködni. Amennyiben kialakulóban lévő csapatról van szó, akkor segítünk annak kialakításában, megerősítésében és hatékonyságának fejlesztésében.

Tréningeink megrendelhetők az általunk javasolt tematika alapján, de természetesen egyéni igények figyelembe vétele mellett, személyre/csapatra szabott, előre egyeztetett tematikát is összeállítunk előzetes interjú készítése alapján.

Tréningeinket ajánljuk mindazon csoportok, munkavállalói közösségek számára, akik színvonalas és tartalmas programok keretében, egy már jól működő csapat támogatásával és segítségével, igényesen, szórakozva szeretnének csapatot építeni, azt erősíteni és új ismereteket, gyakorlati tapasztalatot szerezni a repülés világában.

 

A tréningeket ugyanakkor ajánljuk családi programként is. Kiváló lehetőség több család összefogásával egy kellemes nap, hétvége igényes és tartalmas eltöltéséhez.

Ugyanakkor várjuk középiskolai és felsőfokú oktatási intézmények tanulóinak csoportos jelentkezését, hiszen lehetséges, hogy a jövő repülős szakemberinek tudunk meghatározó élményt és mindent eldöntő pillanatokat szerezni.

Programok default_image.jpg programok none 45